Eladó Német Kft, GmbH

A németországi cégalapítás mellett, irodánk tud segíteni cégek vásárlásában is. Ezek az eladó cégek adósságmentesek és már rendelkeznek német EU-s adószámmal, így ha a cégvásárlást választja, pár napon belül ki is állíthatja első számláját más EU-s országba. Ez a lehetőség azok számára jön jól, akiknek nincs 1-2 hónapjuk kivárni az EU-s számot.

Cégünk tud ajánlani önöknek eladó német cégeket, GmbH-kat és UG-kat, melyeknek árai 5500 euró (GmbH), illetve 4500 euró (UG), viszont több tulajdonos esetén már a közjegyzői díj is magasabb, így több lesz az átírási költség is.

Amit fontos tudni, hogy Ready Made cég vásárlásakor érdemes a német székhelyet a régi helyen hagyni, mert ennek változtatása esetén akár 1-2 hetet is igénybe vehet az átírás. Ha valaki egy céget le akar foglalni, akkor szükségünk van egy 100 eurós előlegre, amelyet banki átutalással lehet elküldeni. A cég adatait nem adjuk ki előre, mindössze a cég nevét. A többi információt csak a berlini irodánkban mutatjuk meg, hogy az ügyfél le tudja ellenőrizni azt és ha megfelelő, később visszajöhet az átírás miatt.

Ha valaki egy céget le akar foglalni, akkor szükségünk van egy 100 eurós előlegre, amelyet banki átutalással lehet elküldeni. A cég adatait nem adjuk ki előre, mindössze a cég nevét. A többi információt csak a berlini irodánkban mutatjuk meg, hogy az ügyfél le tudja ellenőrizni azt és ha megfelelő, később visszajöhet az átírás miatt.

Szeretné tudni, hogy jogi személyként hogyan tud leányvállalatot alapítani Németországban? Kattintson a linkre a részletekért.

Látogassa meg gyógyszerész állás külföldön ajánlatunkat is. Akik Dubai orvosi állást keresnek, azok tekintsék meg ajánlatainkat.

Elérhető irodánkon keresztül a Romániai cégalapítás részletek ittNémet cégEmail: info@eumedjob.eu

Telefon: 004-O74229O685

Eumedjob:

Orvosi állások

Németország

Kiemelt fizetés

Dubai Állás

Dubai, Bahriein

Orvosoknak

Rezidenseknek