Németországi EU-s Adószám

Egy EU-s adószámot csak akkor lehet igényelni, mikor megérkezik egy végzés a német cégbíróságtól, amely igazolja a cég létezését. A végzés megérkezése után, a német cégalapítást felvállaló iroda egyik alkalmazottja el kell menjen a Finanzamt-hoz (a németországi APEH), ahol le kell adja a szükséges kérvényt az EU-s adószámhoz. A németországi EU-s adószám igénylése talán az utolsó, de mégis az egyik legfontosabb része a cégalapítási folyamatnak, viszont vannak irodák, melyek szolgáltatásai között nem szerepel ez a szolgáltatás, vagy csak különdíj esetében kérik ki az adószámot, így a cégtulajdonos vagy megpróbálja megoldani, vagy marad EU-s szám nélkül. Irodánk biztosítja önnek ennek az adószámnak a kiváltását is, ugyan úgy mint a bankszámlanyitást is.

Sokan azt hiszik, hogy az EU-s adószám nagyon rövid idő alatt megkapható, viszont ez nem így van. Pontosan nem lehet tudni, hogy egy cég mikor kapja meg, viszont általánosítva kiszámítható, hogy egy UG esetében megközelítőleg 1 hónap, míg GmbH esetében minimum 2 hetet kell várni. Ez nem azt jelenti, hogy minden esetben megkapjuk az adószámot egy hónap alatt, hiszen már voltak olyan cégek akik 3 hónapot is kellett várjanak míg megkapták.

Tekintse meg Orvosi Állások Dubaiban aloldalunkat is.

Létezik egy gyorsított módszer azok számára akiknek sürgősen kell az EU-s adószám, ahhoz hogy ÁFA mentesen számlázzanak külföldre. Ez a folyamat pedig egy cég megvásárlása, mely már rendelkezik EU-s adószámmal. Ebben az esetben pár napon belül átírható bárki nevére a cég és meg is lehet vele kezdeni az üzleti tevékenységet. Irodánk foglalkozik cégek eladásával is, így bármelyik módszert választja, mi tudunk önnek segíteni.

Eladó német cég-ért kattintson a linkre!

Bármilyen irodát is választ a cégalapítási folyamatra, először mindenképpen nézzen utánna az iroda szolgáltatásainak, mert sokan átverhetik azzal, hogy milyen olcsón megalapítják cégét, viszont a legfontosabb szolgáltatásokat kihagyják belőle.Német cégEmail: info@eumedjob.eu

Telefon: 004-O74229O685

Eumedjob:

Orvosi állások

Németország

Kiemelt fizetés

Dubai Állás

Dubai, Bahriein

Orvosoknak

Rezidenseknek