Ápoló és nővér állások Németországban

Az Eumedjob Recruitment közvetítő iroda folyamatosan keres szakképzett egészségügyi asszisztenseket, ápolókat, nővéreket, gondozókat németországi egészségügyi intézményekbe. Irodánk a Németországi orvosi állások mellett felkínál még Gyógyszerész állásokat Németországban, továbbá képzett betegápolóknak, nővéreknek is tudunk állást biztosítani. Új: Dubai orvosi állások

Ápolói munka Németországban, Feltételek:

- Szakirányú végzettségről diploma

- B1, de még jobb a B2-es szintű német nyelvtudás (Göthe Institut)

- Fényképes, német nyelvű önéletrajz

- Esetleges szakmai tapasztalat, referencialevelek volt munkaadóktól

- Erkölcsi igazolás

Mindezen dokumentumok hivatalos német fordítására van szükség.

Előnyben részesülnek mindazok, akik 2004 után fejezték be tanulmányaikat, ugyanis az európai jogharmonizálásnak köszönhetően ezen diplomák elismertetése Németországban egyszerű, ám a 2004-es, vagy annál korábbi okmányok elismertetése bonyolultabb.Németországban ápolóként, nővérként olyan 2.000-3.500 Euró havi bérezésre lehet számítani, mely összeg bruttóban értendő. A havi adózott jövedelem így 1.200-2.400 Euró között fog alakulni.

Az Eumedjob egészségügyi munkaerőközvetítő igyekszik mindenki számára felkutatni a legmegfelelőbb munkahelyet, így az igényekhez igazodva keresünk munkát a kivándorolni vágyóknak. Ha a munkavállaló családos, akkor férje/felesége számára is megpróbálunk megfelelő állást keresni. Sokan szeretnének Bajorországban, lehetőleg Münchenben, vagy környékén dolgozni. Ezen régióból is szoktak lenni ajánlataink, azonban többnyire az északi, nyugati vidéken tudjuk elhelyezni a jelentkezőket.

Ápoló állások Németországban, s nővér állások százával találhatók, a legtöbb helyen azonban megkövetelik a német nyelvtudást. Ha a jelentkező rendelkezik már alapfokú nyelvtudással, akkor nagy eséllyel pályázhat egy-egy gondozói, ápolói állásra Németországban, azonban rövid időn belül fel kell fejlesztenie a nyelvtudását B2-es szintre.

A jelentkezőket németországszerte kórházakban, öregotthonokban, magánrendelőkben tudjuk elhelyezni, vagy a beteggondozókat a gondozásra szorult személy otthonában. A legtöbb munkaadó szállást is biztosít a jelentkezőknek az egészségügyi intézményben, egy bérlakásban, vagy a gondozott beteg otthonában.

Akik ápolóként, egészségügyi asszisztensként, nővérként, vagy gondozóként szeretnének dolgozni Németország területén, azok mély empatikus képességgel kell hogy rendelkezzenek, hiszen nem csupán fizikai ellátásban kell részesíteni a betegeket, idős személyeket, hanem lelki támogatásban is, hogy azok felépülését a meleg, szerető légkör is segítse. Természetesen nagyon sok esetben túlórázással jár ez a munka, éppen ezért munkabíró szakemberek jelentkezését várjuk, akik megbírkóznak a plusz feladatokkal, a munkaidőn túli szolgálattal, és nem riadnak meg az éjszakázás nehézségeitől sem. Ezen túlórákat minden esetben óradíj alapú elszámolásban honorálja a munkaadó, ami jelentős többletjövedelemhez segíti hozzá a munkavállalót.

Műtősnői feladatok elvégzésére is keres irodánk jelentkezőket. Ezen munkakör betöltéséhez azonban minimum 3 éves tapasztalattal, és jó német nyelvtudással kell rendelkezniük az érdeklődőknek. Önéletrajzát elküldheti az Eumedjob közvetítőnek E-mailben a következő címre: info@eumedjob.eu

Fontos tudni, hogy irodánk nem számol fel a kiközvetített munkavállalóknak közvetítési díjat, cégünk szolgáltatásai minden esetben ingyenesek a munkavállalók számára, tiszteletdíjunkat a megbízó egészségügyi intézménytől kapjuk. Néha kínálunk ápoló állásokat Ausztriában is.

Tekintse meg Cégalapítás Németországban szolgáltatásunkat, valamint Elérhető cégünkön keresztül a Román cégalapítás is.Email: info@eumedjob.eu

Telefon: 004-O74229O685

Eumedjob:

Orvosi állások

Németország

Kiemelt fizetés

Dubai Állás

Dubai, Bahriein

Orvosoknak

Rezidenseknek