Orvosi Állásajánlatok Dubaiban, Bahreinben

Orvosi fizetések Dubaiban:

Kezdők, Rezidensek: 8 - 10.000 euró / hó nettó

Szakorvosok: 15 - 18.000 euró / hó nettó

Jelentkezési feltételek:

- EU-s orvosi diploma, szakorvosi vizsga

- EU-s állampolgárság

- Legalább középfokú angol nyelvtudás

- Részletes önéletrajz (angolul)

- Referenciák, ajánlólevelek

- DHA licenc munkaszerződéshez

- Hajlandóság több éves szerződéskötésre

- Agilitás, emberközpontúság, új kultúrák iránti kiváncsiság

Az önéletrajzokat az info@eumedjob.eu e-mail címre várjuk.

Orvosi munkaerőközvetítés az Egyesült Arab Emírségekbe


Hogyan vágjak bele? Mik az első lépések?

Ha ön szeretne Dubai-ban, vagy valamelyik közel-keleti országban munkát vállalni, akkor a hajlandóságon, és az angol nyelvű önéletrajzon túl szüksége lesz egy munkavízumra, amihez  elengedhetetlen az úgynevezett DHA-licenc megszerzése. Ön csak akkor kaphat konkrét munkaajánlatokat, ha már rendelkezik ezzel a DHA engedéllyel. Ennek megszerzésére két lehetősége van a jelölteknek:

* Megbízzák egyik partner irodánkat a DHA engedély megszerzésével, ami ennél az irodánál 4.000 EUR-ba kerül

* A pályázó maga intézi el online egyszerűen a DHA-licencet a fent említett összeg töredékéért a hivatalos DHA weboldalon keresztül. A belinkelt weboldalon részletes leírást találnak az érdeklődők a licenc megszerzésével kapcsolatosan, nekik már csak az ott leírt dokumentumokat kell feltölteniük, befizetni a 200 dolláros díjat, és kivárni azt az 1-2 hónapot, amíg megkapják az engedélyt. Ha ez megvan, akkor ügynökségünk konkrét állásajánlatokat tud felkínálni a jelentkezőknek. Amennyiben az ajánlatok közül valamelyik elnyeri a pályázó tetszését, akkor irodánk megszervezi az interjút az álláshirdető klinika vezetőjével. Sikeres interjú után következik a kiutazás a személyes interjúra, majd ezt a próbamunka követi.

Várjuk jelentkezését:  info@eumedjob.eu

Ha Ön megfelel a jelentkezési feltételeknek, és hajlandó arra, hogy akár több évre is kiköltözzön az arab térségbe, akkor várjuk jelentkezését e-mailben.

Ha az önéletrajza felkelti valamelyik klinika érdeklődését, akkor először egy Skype-interjún kell részt vennie egy előre egyeztetett időpontban, mely angol nyelven fog zajlani. Ezt követően néhány napon belül az interjút levezető döntéshozó, vagy döntéshozó testület határoz arról, hogy szeretnének-e Önnel egy személyes interjút is megejteni. Ha pozitív benyomást keltett leendő munkaadóiban, akkor meghívást kap egy személyes interjúra, s a repülőjegy költségét is átvállalja a klinika. Ha a személyes interjú után pozitív elbírálásban részesül a jelentkező, akkor ezt követi a szerződéskötés.

A szerződéskötés azonban licenchez kötött, tehát a munkavállalónak rendelkeznie kell az orvosi munkavégzésre feljogosító engedélyekkel, melyek elintézésében irodánk a munkavállalók segítségére lesz, azonban különbséget kell tennünk a licencdíjak szponzorizálása tekintetében a bahreni, szaúdi és dubai kórházak között. A bahreni munkaadók átvállalják ennek költségét, tehát a jelentkezőnek ez nem kerül plusz pénzébe, a dubai munkaadók azonban többnyire nem térítik meg ezen költségeket, ami akár 3-5.000 eurót is felemészthet. Igaz azonban, hogy Bahreinben és Szaúd-Arábiában hozzávetőlegesen 15-20%-kal kevesebbet lehet keresni, mint Dubaiban, azonban kezdetben talán érdemes inkább ezen államokat választani a magas licencdíjak megtakarítása miatt, s később, 1-2 év múlva innen tovább lehet menni Dubaiba, s a munkahelyváltásban is számíthatnak a munkavállalók ügynökségünk közreműködésére.

Irodánk éppen ezért többnyire Bahrein felé irányítja a magyarországi érdeklődőket, hiszen anyagi szempontból ez a legkedvezőbb, ami a kezdeti időszak financiális terheit illeti. A legtöbb esetben az alkalmazottak biztosítását, lakás bérleti díját, és még a szülőhazába való hazaútját is fizetik a klinikák. Dubaiban vannak német és angol nyelvű óvodák és iskolák is, amiket éppen az európai bevándorlók miatt alapítottak.

Partnercégünk egy európai orvosokból álló csapat, melynek központi irodája Dubaiban van, s mindenben a rendelkezésére állnak irodánk ügyfeleinek. Természetesen a közvetítés teljesen díjtalan a jelentkezők számára, mi a megbízótól kapjuk majd meg a honoráriumot abban az esetben, ha teljesítette az újonnan alkalmazott egészségügyi dolgozó a feltételeket, és sikeresen maga mögött hagyta a 90 napos próba időszakot is.Németországi orvosi állások itt!

Irodánk közvetít egészségügyi munkaerőt Dubaiba, Bahrein-be és Szaúd-Arábiába, mely országok mind a Perzsa öböl térségében találhatók, és gazdasági erejüket az olajnak köszönhetik. Bahrein kis szigetország, míg a Dubai térség szintén kisebb, tengerparti fekvésű gazdasági központ, Szaúd-Arábia pedig az Arab-félsziget legnagyobb állama. Mindhárom állam exportbevételének a jelentős hányada (hozzávetőlegesen 90%) az olajból származik, a GDP jelentős részét is az olajipar adja. Szinte az egész térségre jellemző a szélsőségesen meleg, száraz időjárás, ami az európai ember számára nehezen elviselhető. Nem ritka, hogy olykor 50 °C-ig emelkedik itt a hőmérő higanyszála. Még télen is csak ritkán esik 10 °C alá a hőmérséklet. Az etnikai adatok tekintetében igen színes és változatos népesség megoszlása, hiszen a helyi arab lakosságon kívül számottevő az ázsiai és európai bevándorlók aránya is, több millió vendégmunkás és a meggazdagodás reményében idevándorolt üzletember él és tevékenykedik az Arab-félszigeten. A közel-keleti államok előszeretettel vadásszák az európai egészségügyi munkaerőt, hiszen közismert az Unió területéről érkező szakemberek jó felkészültsége és magas szakmai tudása. A magas morális normákat azonban szem előtt kell tartaniuk mindazoknak, akik ide vándorolnak, hiszen a helyi lakosok elvárják a tiszteletteljes és erkölcsös viselkedést a más kultúrákból érkezőktől is.

Szeretné kipróbálni magát orvosként a Közel-Keleten? Szeretne a magyarországi béreknél lényegesebben többet keresni? Akkor jelentkezzen irodánknál a németországi, vagy közel-keleti egészségügyi állásajánlatokra. Küldje el részletes önéletrajzát és motivációs levelét az Eumedjob irodának, hogy bemutathassuk azt az új munkatársakat kereső klinikáknak a mesés gazdagságáról ismert Arab-félszigeti kórházaknak, ahol százával keresik a képzett európai szakembereket.

Dubai állásEmail: info@eumedjob.eu

Telefon: 004-O74229O685

Eumedjob:

- Kiemelt bérezés

- Ultramodern munkakörnyezet

Dubai Állás

- Többéves szerződés

- Tapasztalatszerzés

- Jó munkakörülmény

Dubai ärztejob

facharzt in Dubai

krankenhaus dubai

luxus leben in dubai