Gyógyszerész álláslehetőségek Németországban

Az Eumedjob Egészségügyi Szakemberek közvetítésére szakosodott iroda képzett gyógyszerészek, gyógyszerészeti asszisztensek jelentkezését várja németországi gyógyszertárakba. A jelentkezőknek egész Németországban tudunk állást kínálni, többnyire azonban a kisebb, 100-150 ezer lakost meg nem haladó városokban, településeken. Olyan szakképzett gyógyszerészek jelentkezését várjuk, akik készek arra, hogy kiköltözzenek Németországba, és rendelkeznek B2 szintű német nyelvismerettel. Az Eumedjob iroda segít, hogy megtalálhassa az Önnek megfelelő gyógyszerész állást Németországban.

A kiközvetített gyógyszerészek bruttó fizetése 3200-3500 Euró közé tehető, ami nettóban 2000-2400 Euró havi adózott jövedelmet jelent. Ezen felül 13. fizetés is megilleti a szakembereket, valamint túlóra pénz, és évi 33 nap hivatalos szabadság is. Mindazon szakemberek, akik túlórát vállalnak, vagy szabadságuk egy részét munkával töltik, azok fizetéskiegészítést, pótlékot kapnak. A későbbiekben azonban akár 4 ezer Euró fölé is emelkedhet a havi bruttó fizetés.

Egyéb lehetőségek: Ápolói munka Németország és Orvosi munka DubaiGyógyszertári asszisztens állás NémetországbanNémetországi partnerünk több országból toboroz gyógyszerészeti asszisztenseket, és szakvizsgával rendelkező gyógyszerészeket németországi munkára, éves szinten hozzávetőlegesen 30-40 szakembert tudnak elhelyezni németországi gyógyszertárakban, a közvetítő iroda terjeszkedési stratégiájának, és ebből fakadóan a nagyobb megrendeléseknek köszönhetően a jövőben ennél több gyógyszerészt is el tudunk helyezni.

Amit a munkaadók biztosítanak:

- Kiváló munkakörülmények, modern gyógyszertárak

- Havi 3200-3500 Euró bruttó fizetés

- Bérlakás keresésében segítségnyújtás

- 13. fizetés, túlóra pénz, esetleges extra juttatások

- A német gyógyszerészeti rendszer megismertetése, betanítás

- Évi 33 szabadnap

Elvárások:

- Gyógyszerész, vagy gyógyszerészeti asszisztens végzettség

- B2-es német nyelvtudás

- Büntetlen előélet

- Jó kommunikációs képesség, agilitás

- Hajlandóság a hosszútávú szerződés aláírására és a kiköltözésre

Ha a kivándorolni vágyó szakemberek családosak, és azok családja is kivándorolna, ha az élettárs, férj, feleség szintén egészségügyi végzettséggel rendelkezik, akkor könnyen tudunk számára is munkát találni. Ha egyéb szakmabeli, ebben az esetben is megpróbálunk segíteni munkát találni a családtagoknak. Irodánk egész Németországban tud álláslehetőségeket biztosítani a magyar gyógyszerészeknek, akik több ajánlat közül is kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb állást.

Elérhető cégünkön keresztül a Romániai cégalapítás. Tekintse meg Német Cégalapítás Szolgáltatásunkat is. Orvosi Állások NémetországbanEmail: info@eumedjob.eu

Telefon: 004-O74229O685

Eumedjob:

Orvosi állások

Németország

Kiemelt fizetés

Dubai Állás

Dubai, Bahriein

Orvosoknak

Rezidenseknek