Milyen a jó önéletrajz?

Irodánk számtalan önéletrajzot kap a jelentkezőktől, azonban sokan nem olyan CV-t köldenek, amelyik alkalmas volna arra, hogy továbbküldjük azokat az álláshirdető klinikáknak, egészségügyi intézményeknek. Europass Minta Önéletrajzot INNEN tölthetnek le az érdeklődők!

Elsősorban a külalakra kell ügyelnünk, hogy az vizuálisan megfelelő, arányos legyen, ne vétsünk helyesírási hibákat, az egész önéletrajz külalakja legyen kellemes, és emeljük ki a fontosabb információkat. Természetesen kérjük a jelentkezőket, hogy illesszenek be egy képet is a dokumentum vagy PDF fájlba, mert egy jólsikerült profilkép is nagy jelentőséggel bírhat az elbírálásnál.

Az Önéletrajzot kezdjük a személyes adatokkal, mint név, születési adatok, lakhely, stb, ezt követően pedig kronológiai sorrendben tüntessük fel a tanulmányainkat, s az egyetemi képzésnél ne hagyjuk ki a médiát sem. Mivel ez egy szakmai önéletrajz, így kiemelhetjük, hogy milyen tárgyakból jeleskedtünk az egyetemi évek alatt, milyen eredményeket értünk el bizonyos területen. Gyógyszerész álláslehetőségek

Ezt követően tüntessük fel a szakmai tapasztalatok résznél, hogy hol és mennyi ideig , valamint milyen területen dolgoztunk. Pályakezdőknél természetesen ez nem fog megjelenni, az ő esetükben inkább a szakmai gyakorlattal kapcsolatos információkat adjuk meg, hogy hol, milyen területen végeztük a szakmai gyakorlatot, stb. Egészségügyi asszisztens állások Németországban és Orvosi állások Dubai

Hasznos megemletíni az olyan képességeket is, mint nyelvtudás, számítógépismeret, kiemelhetjük az erősségeinket, személyiségünk pozitívumait is beleírhatjuk az önéletrajzba. Ha valamilyen területen kutatást végeztünk, vagy publikáltunk, azokat is soroljuk fel, megjelölve azon helyeket, ahol ezek a tanulmányok, írások fellelhetőek. Fontos még konkretizálni, hogy milyen területen szeretne dolgozni a pályázó, és a családi állapot részt se hagyjuk kitöltetlenül. Sok esetben fontos lehet, hogy egyedülálló, házas, vagy kapcsolatban élő személyről van-e szó, és az is fontos lehet, hogy az illető párja is ki szeretne-e vándorolni, s ha igen, akkor az milyen végzettséggel és nyelvismerettel rendelkezik.

Habár nem fél oldalas Önéletrajzot kérünk, mert az tulságosan rövid, ám igyekezzünk maximum két oldalba összefoglalni mindazt, amit fontosnak tartunk. Esetleg egy masik dokumentumban, amit mellékelünk az önéletrajz mellé, részletesebben írhatnak a pályázók a tanulmányi eredményeikről, kutatásaikról, prezentációikról, szakmai sikerekről, erősségeikről és tapasztalatukról és egyéb, a pályával kapcsolatos dolgokról. Egy fotót mindenképpen csatoljanak a pályázók, vagy illesszék be azt az önéletrajzukba.

Mivel irodánk német nyelvterületre közvetít medikusokat, így elvárt követelmény a német nyelvtudás, és az Önéletrajzot is német nyelven kell benyújtani!

Vissza az Index Főoldalra - Orvostközvetítés Németországba

Egyéb szolgáltatásaink1. Cégalapítás Romániában

2. Cégalapítás NémetországbanEmail: info@eumedjob.eu

Telefon: 004-O74229O685

Eumedjob:

Orvosi állások

Németország

Kiemelt fizetés

Dubai Állás

Dubai, Bahriein

Orvosoknak

Rezidenseknek