IRODÁNK

Munkaközvetítő irodánk kifejezetten az egészségügyi szegmensre specializálódott, s szakképzett egészségügyi szakemberek közvetítését vállalja Németországba, Ausztriába és Svájcba, Európa német nyelvterületeire. Munkatársaink között megtalálható orvos, germanista és több adminisztrációs ügyintézésben jártas szakember, akik gürdülékennyé, egyszerűvé teszik a külföldi munkavállalást tervező orvosoknak, s egyéb ezen szakmában jártas munkavállalónak a kivándorlást, s a munkavállalást a fent említett országokban. Lehetőség szerint figyelembe vesszük a pályázók egyéni igényeit, s megpróbálunk az elvárásoknak megfelelő munkahelyet, füldrajzi régiót biztosítani a jelentkezőknek.

Irodánk képviseli a pályázókat az ügymenet egész ideje alatt, tehát a felkínált állások közül való választáson át, az adminisztrációs ügyintézésen, a németországi klinikán, rendelőben történő interjúig mindenben támogatjuk, és segítségére leszünk a jelentkezőknek. Természetesen cégünk fő tevékenységi köre az orvosi munkaközvetítés, ennek ellenére várjuk más magasan képzett szakemberek jelentkezését is.

Irodánk székhelye Berlinben, Németország fővárosában található, ám kirendeltségeink vannak még Magyarországon, Budapesten, és Romániában, Nagyváradon is, ahol helyi szakemberek tartják a kapcsolatot a jelentkezőkkel. Munkatársaink vállalják a:

Németországi cégalapítást, a Romániai cégalapítást, valamint a közösségi adószám igénylést is mindkét országban.

Aloldalak kategorizálva:

Rezidens állás Németország területén

Orvos Állás Külföld, pályázatok

Ápolói munka Németországban és Orvosi állás DubaibanRezidens orvosi állás NémetországEmail: info@eumedjob.eu

Telefon: 004-O74229O685

Eumedjob:

Orvosi állások

Németország

Kiemelt fizetés

Dubai Állás

Dubai, Bahriein

Orvosoknak

Rezidenseknek