Székhely Berlinben

Minden cégalapítás előtt kell szerezni egy székhelyet, ahol elérhető lesz a megalapítani kívánt cég, hisz csak akkor alapíthat egy céget, ha már van egy létező címe, ahova bejegyezhető a cég. Persze nem mindenki talál magának megfelelő székhelyet Németország területén, ezért irodánk tud székhelyszolgáltatást is ajánlani önnek Németország fővárosában, azaz Berlinben. Ez a németországi székhelyszolgáltatás abból áll, hogy cégének lesz egy hivatalos címe ahova megkapja a hivatalos leveleket, értesítésítéseket és inenn továbbküldik önnek ezeket.

A székhelyszolgáltatás ára Berlinben mindössze 70 euró egy hónapra. Abban az esetben ha ön már rendelkezik egy ilyen címmel, csak egy bérleti szerződést kell leadnia nekünk, melyet mi továbbítunk a németországi cégbíróságnak. Vissza a németországi cégalapítás főoldalra.

A székhelyszolgáltatásunk már a cégalapítás után fontos lehet, mivel az adóhivatal a cég székhelyére küldi le az EU-s számhoz szükséges formanyomtatványokat és információkat így munkatársaink rögtön tudnak reagálni az adóhatósságnak, illetve személyesen tudják képviselni az ön cégét mikor kiosztják az EU-s adószámot. Ha még így sem nyerte el az ön tetszését a székhelyszolgáltatás, akkor ott van még az a tényező, hogy Berlinben, mivel főváros nehéz találni székhelyeket, viszont sok előnnyel járhat egy berlini székhely, már csak a reputációt és hírnevet nézve is. Ha eladó GmbH-t vásárolna, kattintson ide!

Irodánk romániai cégalapítással is az ügyfelek rendelkezésére áll. Látogasson el a román cégalapítás aloldalunkra a további részletekért.

Nővér munka, Ápolói állások Németországban

Email: info@eumedjob.eu

Telefon: 004-O74229O685

Eumedjob:

Orvosi állások

Németország

Kiemelt fizetés

Dubai Állás

Dubai, Bahriein

Orvosoknak

Rezidenseknek